onsdag 4 november 2009

Kundcenter

Åhh så mycket jag har att göra varje dag.

Har satt igång med min introduktion i måndags.
Åkte i måndags och tisdags runt med min chef och besökte några av mina kunder, alla var jättetrevliga och jag ser fram emot att ge 100 procent för att det här ska bli bra.

Idag har jag varit nere i Malmö för att bekanta mej med vårat kundcenter och se lite hur de jobbar, för att själv senare veta hur jag ska hantera olika kundtjänst och leveransfrågor.

Imorgon drar jag mot Ängelholm för att samåka med en kollega och se lite hur hon jobbar.

Annars gör jag inte så mycket på kvällarna, är ganska slut när jag kommer hem och då är det faktiskt jävligt skönt än så länge att bara dega framför tvn.
När jag känner mej mer inne i matchen så ska jag testa lite olika gym för att få röra lite på fläsket samt att träffa lite människor :)

Nu ska jag åka handla lite tänkte jag.

Take care :)

5 kommentarer:

 1. Hahaha, later jättebra gumman! Fint kort pa lagenheten oxa, och jobbet verkar ju ga bara bra! Ar sa stolt!! Fortsatt skriva, jag läser =) Gumman lilla om du kanner dig ensam nan dag, sa hor bara av dig, skype eller ring, saknar dig, Kram!! Maya

  SvaraRadera
 2. Hej Johanna!
  Jag följer ALdriG en blogg för jag har tänkt att jag måste ju ha ett eget liv o inte sitta o läsa om andras=) Men nu hade jag tänkt o följa din blogg, o så har du inte skrivit!!! så sätt igång med det o uppdatera mig=) Kram kram

  SvaraRadera
 3. hallå varför kan maja kommentera och inte jag? hoppas det funkar nu...

  SvaraRadera
 4. Det funkade!! Tjoho, äntligen, tjoho! :D

  SvaraRadera
 5. Hehe, mina darlings :) Tack för att ni finns!!!!

  SvaraRadera